Menu

Over ons

Hallo, ik ben Robin Vos en ben 27 jaar oud. Ik heb altijd voor mijn droom gestreden om een eigen bedrijf in de geluidstechniek te realiseren. Betaalbaar voor iedereen is altijd mijn wens geweest, dus ook voor de beginnende bandjes of muzikanten. Niets is zo vervelend als je met je band mooie muziek speelt maar dat het in de zaal niet zo overkomt zoals je dat wilt. Ik ben een groot muziekliefhebber met een brede smaak, ik kan ook genieten van een mooi theater stuk of toneel voorstelling.

Mijn motto is afspraak is afspraak zonder bijkomende kosten.

Het bedrijf is ontstaan uit pure passie voor muziek en techniek. Na jaren piano en gitaar les te hebben gehad blijkt mijn passie in de techniek te liggen. Ik ben me gaan focussen op de techniek die er bij komt kijken als je een live optreden wilt uitvoeren. Ik ben altijd al gepassioneerd geweest door theatertechniek, inmiddels heb ik ook al meerdere cursussen en trainingen gevolgd maar ik ben altijd van mening een mens is nooit uitgeleerd. Dus ik zal in de toekomst blijven investeren in mijn kennis en kunde door middel van cursussen , trainingen en geluidsinstallatie.

Nieuwsgierig wat Rovo-Sound doet?

Wij gaan graag met U in gesprek over onze mogelijkheden om uw evenement geluidstechnisch tot een groot succes te maken. Voor meer informatie neem contact met ons op via info@rovo-sound.nl of ga naar contact

Ga naar contact